• Групови детски уроци

  Музиката развива серия от качества в едно дете - увереност, креативност, дисциплина, воля, комуникационни умения. Едно от последните проучвания на Калифорнийския университет доказва, че деца, които ходят на музикални уроци, демострират с 27% по-високи академични резултати впоследствие в сравнение с връстниците си, които не посещават подобни уроци.

  Прочети повече
 • Спечели стипендия за обучение по музикален инструмент

  Благодарение на "Фондация Америка за България" имаме възможност за изберем 10 човека, на които да предоставим 6-месечно безплатно обучение по избран от тях музикален инструмент/и.

  Прочети повече
 • Искаш ли професионален звукозапис на твое авторско парче да попадне в компилацията "Музикална революция"?

  Ако четеш това, вероятно също като нас не можеш да си представиш живота без музика. Ние в Rockschool знаем колко е трудно за българските музиканти да достигнат широка аудитория с изкуството си в днешно време. Затова влагаме сърцето си в проекти като „Музикална революция“, давайки на музиканти от цялата страна поле за изява, като им осигуряваме възможността да направят професионален звукозапис на своя авторска песен и направим всичко възможно талантът им да докосне възможно най-много хора.

  Прочети повече
 • Най-ценното в музиката е посланието, което тя дава на слушателя - Женя Петрова, RockSchool

  Най-важното за един музикант е да е много отговорен към себе си, да държи на себе си, да държи на своите знания да бъдат надграждани и това, което възпитава в себе си, да бъде нещото, което го кара той да бъде успешен и да покаже своето виждане, своето изпълнение на музика пред други хора, защото всеки осъществява едно произведение по различен начин.

  Прочети повече
 • Ден на Отворените Врати

  Ще направим ден на отворените врати в RockSchool Варна. Ще има много свирене, музика и творческа атмосфера. Може да прочетете повече за сбититето тук.

  Прочети повече
Затвори