Знаем чувството да искаш да свириш, но да нямаш на какво. Някои инструменти често са скъпи и не винаги имаме възможност да си ги позволим. Паралелно с това, в RockSchool има невероятни хора, които често ни даряват инструменти, питат ни дали някое дете има нужда от нова китара и дали можем да вдъхнем живот на старото им пиано, на което вече никой не свири. Решихме, че е време да свържем двете страни - хората, които искат да дарят инструмент и хората, които имат нужда от него.

Ако искате да получите инструмент - трябва само да сте взели вече поне 10 урока в RockSchool и да ни напишете мотивационно писмо защо искате да получите дадения инструмент. Нашият екип преглежда кандидатите за инструмент и го дарява на този, който е в най-голяма нужда и се е мотивирал най-добре. 

Ако искате да дарите инструмент - свържете се с нашия екип на: info@rockschool.bg и ние ще дадеме повече насоки за самия процес. 

В RockSchool силно вярваме в даряването. Непотребното за един може да бъде потребно за друг. Най-голямата полза от подобни дребни добрини е ефектът на доминото, който се постига. С едно действие може да заразите хората около себе си, да дадете пример на децата си и да направите добро. А понякога да правим добро не е толкова трудно и изисква малко усилие и желание. 

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

Телефон: +359 894 711622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close