Запази Урок
Работни Позиции

Преподаваме музика, но всъщност се учим на много повече

Докато въвеждаме хиляди начинаещи в света на музиката, докато помагаме на бъдещите професионалисти да израснат, ние в RockSchool правим още много неща, с които се стремим да сме още повече от полза на всеки, нуждаещ се от мелодия и ритъм.

Над 500 музикални уроци посетиха деца бежанци от Украйна в RockSchool
Голяма част от тези уроци се проведоха именно в RockSchool Варна, а кампанията ни започна като отговор на желанието да помогне. Започнахме сами, но впоследстви получихме подкрепата на програмата „Ново начало“ на BG4UA и Фондация BCause. Ако искате директно да подкрепите каузата „Ново начало“, която подпомага и нашата кампания, направете го ТУК. Защото музиката не е само призвание, а общ език, който ни прави по-силни и ни помага да преодоляваме препятствията в живота. 


RockSchool на колела… и на видео
Виж ТУК как изпълнихме лятото на 2022-а година с музика! Пътувахме до седем български града, където над 200 деца и младежи се включиха в безплатни уроци по цигулка, китара, пиано и ударни инструменти. Целта ни беше да поканим музиката в живота на всяко любопитно дете и младеж от Самоков, Ботевград, Перник, Кюстендил, Елин Пелин, Дупница и Чепеларе. Защото музиката е за всеки и чрез нея могат да се изразят всички емоции. 

Проектът "RockSchool на колела" се осъществи с финансовата подкрепа на VIVACOM Fund, на които сме безкрайно благодарни, че отново повярваха в мисията на фондация „Музика за България“ и RockSchool.

Имаме страхотни карти за уроци с намаления
Ако си решил рано да се подготвиш с подаръците за Коледа или просто имаш приятел, който е музикален фен и рожденик, ние ти даваме отговор на въпроса “Какво да подаря?” В нашия магазин имаме идеалните подаръци - ваучер за музикален урок, карта 10+1 урока, годишни карти, както и пакети, с които всеки ще се потопи за ден в истинския свят на музиката.

Уъркшоп по барабани се проведе в София
Уъркшоп по барабани, воден от нашия учител Ник Николаев, се проведе в залата ни за събития The Stage в София през октомври. Програмата беше изключително интересна за всички участници, а включването на TINO и Марина Кискинова създаде условия за готина дискусия. Вижте снимки от събитието ТУК.   

Във Варна също можеш да свириш на инструмент по твой избор, а с преподавателите ни можеш да се запознаеш ТУК.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

Телефон: +359 894 711622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close