Запази Урок
Работни Позиции

RockSchool вдъхновява, насърчава и улеснява хората, които искат да се занимават с музика. С нашите проекти развиваме българската музикална сцена и помагаме на хората около нас да се изграждат не само като музиканти, но и като личности. Към екипа на RockSchool се присъединяват хора, които:

  • споделят идеята ни, че музиката влияе благотворно за личностното развитие
  • искат да допринесат за българската култура и музикална сцена
  • са мотивирани от работа в сферата на обществено полезни каузи
Преподавател по Китара RockSchool e творческа общност, обединяваща хората, които искат да опознаят музиката. Предлагаме иновативни образователни методи чрез онлайн уроци, менторство, сформиране на музикални банди и опит на сцена. Предоставяме безплатно обучение на хора в неравностойно положение. През последните 10 години сме дали над 133 000 урока. Създадохме репетиционната The Stage и звукозаписното студио Urban House Studio. Виж повече Преподавател по Барабани Ние сме музикално училище, репетиционна и звукозаписно студио. Сформираме банди и организираме концерти. Даваме всичко от себе си, за да създаваме и развиваме българската сцена. Виж повече Преподавател по Пеене RockSchool e творческа общност, обединяваща хората, които искат да опознаят музиката. Предлагаме иновативни образователни методи чрез онлайн уроци, менторство, сформиране на музикални банди и опит на сцена. Предоставяме безплатно обучение на хора в неравностойно положение. През последните 10 години сме дали над 133 000 урока. Създадохме репетиционната The Stage и звукозаписното студио Urban House Studio. Виж повече

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

Телефон: +359 894 711622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close