Информация

Уроци могат да посещават:

Начинаещи и напреднали от всички възрасти

Продължителност:

55 минути

Заплащане:

Първият урок се заплаща на място и е на цена - 12лв. Всеки следващ урок се предплаща и струва 18лв.

Работно време:

От сряда до неделя; от 10:00 – 22:00.

Отменяне на урок:

Ако не отмениш урок поне 1 ден предварително, урокът се заплаща

Онлайн Уроци:

Предлагаме възможности за уроци от дистанция.

header-testimonials

Китарата не се води лесен инструмент и доста хора лесно се отказват. От известно време исках да пиша собствени музика и за това трябваше да почна да свиря на нещо. Избрах китарата и рокскул даде старта на изпълнението на моята мечта с помощта на невероятните ми учители Антон и Томи. Обичам този инструмент защото си надявам за в бъдеще чрез него да мога да изразявам себе си .

Лазарина Попова

Ходя на уроци при Пламен Петров от близо 3 години, всяка сряда, от 18:00. Смело мога да кажа, че това ми е любимото време от седмицата. Не само защото подобрих китарните си умения, но и защото разпускам с любимата ми музика и инструмент.

Боян Симеонов

Най-прекрасният инструмент, най-прекрасното и вдъхновяващо място с най-прекрасния и вдъхновяващ преподавател!

Емма

Много съм доволна. Всички са много яки и учителите са много добри.

Виктория Райдарова

Специални Предложения

  • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

    Купи ваучер
  • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

    Покани приятел
  • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

    Научи повече

Подкрепи ни

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Но често за тези мини-проекти не ни достигат средства.

Научи повече за идеите ни, които все още не сме реализирали, поради недостиг на финансови средства. Всички тези мини-проекти биха допринесли за развитието на RockSchool и биха ни помогнали да изпълняваме мисията си в подкрепа на българската музикална сцена много по-качествено. Ако намериш себе си в някоя от тези идеи и ни подкрепиш ще сме изключително благодарни и ще дадем всичко, което можем от себе си в замяна на помощта ти.

Свържи се с нас

гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

0894 711 622

info@rockschool.bg

Затвори