Запази Урок
Работни Позиции

Какво ново в RockSchool през септември

Краят на лятото отбеляза началото на куп нови и вълнуващи инициативи в RockSchool. Вижте какво сме ви приготвили и се възползвайте от възможностите за повече музика, настроение и вдъхновение.

Нов мърч за истински музикални фенове
Ако и ти си от породата фенове, които обожават музикалните тениски и аксесоарите с яки послания, то новите ни тениски, чанти и метални канчета са точно за теб -  Изненадай приятел с новия мърч на RockSchool!

“RockSchool на колела" приключи, но музиката остава
Над 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика от нашите учители като част от проекта “RockSchool на колела". Посетихме градовете Самоков, Ботевград, Перник, Кюстендил, Елин Пелин, Дупница и Чепеларе,защото вярваме,че музиката трябва да присъства в живота на всяко любопитно дете и младеж. Освен това така успяваме да преодолеем липсата на досег със съвременно музикално обучение в разнообразие от жанрове. 
Тук можеш да гледаш видеото, в което уловихме емоцията от проекта на музикалните пътешественици - “RockSchool на колела - лятото на 2022-а в музика"
Проектът "RockSchool на колела" се осъществи с финансовата подкрепа на VIVACOM Fund, на които сме безкрайно благодарни, че отново повярваха в мисията на фондация „Музика за България“ и RockSchool. 

Вече си разбрал - новият портал за ученици е тук!
С новия портал можеш да управляваш твоите уроци и портфейл, да си задаваш цели и да имаш достъп до библиотека със 100+ учебни материала. Управлявай своите награди (да, има и такива) и възможности за участия, намери своята нова банда и давай лесно обратна връзка за подобрения в любимия ти RockSchool. 

Виж кратко представяне на Рози Лесидренска - преподавател по пеене в RockSchool. Във видеото тя разкрива какво й дава музиката, както и как протича един нейн урок, и още: какво иска да постигнат учениците й, както и какво й носи преподаването в RockSchool. Научи каква е атмосферата по време на един час с Рози Лесидренска и запиши своя урок по пеене тук.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

Телефон: +359 894 711622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close