Запази Урок
Работни Позиции

В RockSchool Варна даваме уроци по класическа, акустична, електрическа китара и бас китара. Уроците по китара се водят от преподаватели с богат опит и се предлагат на място или онлайн.

RockSchool Варна е музикална академия, чрез която споделяме любовта си към музиката с колкото се може повече хора. Уроците по китара развиват редица личностни качества и умения като координация, памет и самодисциплина. Освен това, уроците по китара спомагат за здравословното развитие на вътрешния емоционален свят на човек, което му помага да се справя по лесно и уверено в предизвикателни моменти. Друга полза от уроците по китара е развитието на креативността и уменията за общуване. И двете са ключови в модерния живот.

RockSchool Варна е преди всичко музикална общност, така че освен умения за свирене на китара - тук ще намерите и много приятели. С тях ще можете да свирите заедно и да създавате музика. Ние често организираме концерти, на които всички ученици имат възможност да бъдат част от група и да свирят на сцена пред публика. Не отлага повече - запиши се на уроци по китара и се включи в нашето голямо семейство!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

Телефон: +359 894 711622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close