Информация

Уроци могат да посещават:

Начинаещи и напреднали от всички възрасти

Продължителност:

55 минути

Заплащане:

Първият урок се заплаща на място и е на цена - 12лв. Всеки следващ урок се предплаща и струва 18лв.

Работно време:

От сряда до неделя; от 10:00 – 22:00.

Отменяне на урок:

Ако не отмениш урок поне 1 ден предварително, урокът се заплаща

Онлайн Уроци:

Предлагаме възможности за уроци от дистанция.

Преподаватели по Барабани

header-testimonials

Рокскул е супер място за развиване на собствените умения. Обучение не само на барабани, но и на живота. Учителят е много приятелски настроен, знаещ какво прави.

Нина Мрудийска

Божидар Кирилов- невероятен учител по барабани и човек с различен и позитивен поглед над нещата, който с много желание ще ти помогне да напреднеш,ще откликне винаги когато има възможност и ще се радва и гордее с напредъка ти. Той не само беше учител, а и приятел на учениците си и им преподаваше с желание и отдаденост, вдъхновяваше ги да постигат повече и да се стараят, но най-важното - да чувстват и обичат музиката.

Димана Иванова

Учителите в Rockschool успяват да приложат баланса от това да ти бъдат педагог, но и приятел. Поддържат интереса ти към инструмента и намират най-добрия подход за теб. Не знам как успяват да поместят всичко в един урок - забавляваме се, свирим или пеем, експериментираме, предизвикват ме и ми предоставят различни начини да изкача поредното стъпало. Най-хубавото е, че и след този един час топлото отношение и загриженост не спират.

Борислава Йорданова

RockSchool е върхът! Всяка седмица се пръскам, нямам търпение да дойде следващата! The Stage е як и си има собствена тоалетна!

Николаос Цитиридис

Уча тук от почти 2 години. Супер хора, супер учители. Освен това Рокскул ми помогна да сформирам и банда, и съм изключително благодарен за което.

Чионг Нгуен

Винаги си тръгвам щастлива, усмихната и с приповдигнат дух след уроците по барабани. Смятам, че подходът на учителя е много важен, а в случая с преподавател Божидар Давидков, е и най-успешният. Благодарна съм, че познавам екипа на RockSchool и...обичам те Божо.

Христина Лисева

Аз свиря на барабани с удоволствие, защото на барабаните дори да не знаеш някоя мелодия, можеш да импровизираш на нея.

Александър Казаков

Изключително сме доволни! Константин е вдъхновен и с желание посещава уроците. Божо е отличен и интелигентен преподавател, лично аз ,Гери - майката на Константин, нямам конструктивни критики. Все пак основите са поставени, а другото зависи от ученика :)

Гергана Йоцова

Харесва ми, че напредвам при Божидар. Всички сте много готини. Трудно ми е да намеря критика.

Константин Вайс

Много съм доволен от часовете при Божидар. Много ми е приятно, защото не ти се дава всичко наготово, а трябва и да се поразровиш сам. Което според мен е много добър начин за учене. Много ми харесва да свиря.

Александър Скот

Доста иновативен и практичен начин на обучение в приятелска обстановка.

Стилиян Колев

Специални Предложения

  • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

    Купи ваучер
  • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

    Покани приятел
  • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

    Научи повече

Подкрепи ни

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Но често за тези мини-проекти не ни достигат средства.

Научи повече за идеите ни, които все още не сме реализирали, поради недостиг на финансови средства. Всички тези мини-проекти биха допринесли за развитието на RockSchool и биха ни помогнали да изпълняваме мисията си в подкрепа на българската музикална сцена много по-качествено. Ако намериш себе си в някоя от тези идеи и ни подкрепиш ще сме изключително благодарни и ще дадем всичко, което можем от себе си в замяна на помощта ти.

Свържи се с нас

гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

0894 711 622

info@rockschool.bg

Затвори