Запази Урок
Работни Позиции

Какво е RockSchool?

RockSchool създава сплотено музикално общество и развива българската музикална сцена. Чрез своите проекти и активности, RockSchool предоставя набор от възможности за музиканти - музикално обучение, репетиции, професионален звукозапис, сформиране на групи и концертни изяви.

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза (с рег. N 007/06.12.2012 г.). Генерираните приходи се инвестират в проекти и каузи в подкрепа на българската музикална сцена.

Фондация "Музика за България"

 • Музикално общество и училище. Даваме музикални уроци по пеене, пиано, китара, барабани, бас, тежки вокали, цигулка, флейта, акордеон, композиция, songwriting, гайда, солфеж и студийна работа. Даваме и онлайн уроци.

 • Дом на любовта към музиката. Предлагаме зала за концерти, репетиции, работилници, отворени уроци, дискусии, семинари и всякакви други интересни събития. Имаме сцена и професионално озвучаване. Даваме и техника под наем.

 • Професионално студио за аудиопродукция. Предлагаме висококачествени записи, обработка, миксинг и мастъринг на музика, реклами, дублажи, IVR, аудио книги и други. Отпускаме стипендии на талантливи групи и артисти.

Как музиката прави света по-добър?

Музиката е невероятен житейски учител и прави хората по-добри. Отдаването към това изкуство прави живота ни по-хармоничен и ни учи да ИГРАЕМ в него. Връщаме си изначалната и искрена детска радост.

В конвенционалната образователна система ни учат, че животът е постоянна гонитба на цели и дестинации с идеята, че следващата ще донесе щастие и вътрешна хармония. Но когато достигнем следващото ниво - щастието се оказва кратко и мигновено. И после пак започваме да препускаме към следващата цел, докато не остареем и енергията ни започва да свършва.

В същото време, музиката ни учи на обратното. Тя не е дестинация - тя е пътуване. Игра, която се случва тук и сега, не мислим за бъдеще и минало. Игра, в която няма верни и грешни отговори, но има искрена радост. Както трябва и да е в живота. Ако съумеем да играем музиката в дълбочина - детската радост и мир ще са преобладаващи в нас. А оттам - и в света. Именно това искаме да предадем на нашите ученици.

"Заниманията с музика развиват безценни личностни качества и умения и ние даваме всичко от себе си, за да правим музиката достъпна за повече хора"

Мелина Крумова, основател

RockSchool ценности

 • БЪДИ СКРОМЕН И ИМАЙ ДОБРО СЪРЦЕ

  Убеждението ни е, че можем да предоставим оптималното преживяване за всеки, който се докосне до Rockschool, ако изграждаме организация, в която работят добри, скромни и подхождащи с уважение хора.

 • БЪДИ КРЕАТИВЕН И ДРЪЖ УМА СИ ОТВОРЕН

  Подкрепяме всеки човек да бъде креативен и да дава идеи - дори и най-налудничевите. Няма проблем и да се допускат грешно, знаем, че само така можем да се учим и да разгръщаме своя потенциал.

 • ОБИЧАЙ ПРОМЯНАТА И САМ Я ПРОВОКИРАЙ

  В нашия екип тече неспирен поток от идеи и много енергия. Това е нашият начин да се развиваме и осъзнаваме, че промяната е естествена част от това.

 • ПРАВИ МНОГО С МАЛКО

  Окуражаваме ефективността и целим да постигаме оптималното спрямо ресурсите и капацитета ни. И виждаме как успяваме да правим чудеса, стремейки се към това!

 • РАБОТИ ЗДРАВО

  За нас е важно да виждаме резултати и реално свършена дейност. Не искаме торбички под очите, а само ефективна работи :))

 • БЪДИ ИСКРЕН В КОМУНИКАЦИЯТА СИ

  Няма нищо по-полезно за една човешка връзка от искрената и директна комуникация. Това е, което очакваме от всеки, с когото работим :)

 • ЗАБАВЛЯВАЙ СЕБЕ СИ И ОСТАНАЛИТЕ

  В нашия екип сме приятели и се отнасяме един с друг по този начин. Работата не трябва да е само работа - трябва да се превръща в игра. Затова се стараем да се забавляваме непрекъснато :)

 • ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЙЛИТЕ

  Именно в детайлите се крие красотата на една картина.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

Телефон: +359 894 711622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close