Запази Урок
Работни Позиции

Искаш ли професионален звукозапис на твое авторско парче да попадне в компилацията "Музикална революция"?

Ако четеш това, вероятно също като нас не можеш да си представиш живота без музика. Ние в Rockschool знаем колко е трудно за българските музиканти да достигнат широка аудитория с изкуството си в днешно време. Затова влагаме сърцето си в проекти като „Музикална революция“, давайки на музиканти от цялата страна поле за изява, като им осигуряваме възможността да направят професионален звукозапис на своя авторска песен и направим всичко възможно талантът им да докосне възможно най-много хора.

Какво е „Музикална революция“?
Това е инициатива на Rockschool, осъществена с помощта на партньорите ни от музикалната платформа Drooble и община Варна в подкрепа на българската музика и протичаща под мотото "Варна - Европейска младежка столица 2017".

Как да участвам?
За да се включиш в надпреварата, просто качи демо на своето авторско парче (аудио или видео) на страницата на конкурса в платформата Drooble до 20.07.2017 (линк) и остави останалото на нас. Специално жури ще оцени песните и ще избере 10-има победители сред техните автори. Предимство пред журито ще ти осигурят гласовете на твоите приятели и на другите потребители в платформата. Имаш право да участваш само с едно свое парче.

Каква е наградата?
Избраните победители ще могат да запишат в професионално студио своите песни, които ще бъдат включени в албум-компилация. Сборният албум ще бъде издаден в 700 копия и разпространен в страната и чужбина. Накрая всички наградени ще представят своята музика пред многобройна публика на страхотен концерт, организиран в подкрепа на инициативата и участниците.

Ако си един от хилядите талантливи български музиканти „Музикална революция” е за теб. Нека заедно създадем активна творческа общност.

Линк за участие: www.drooble.com/musical-revolution

Успех!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

Телефон: +359 894 711622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close