Информация

Уроци могат да посещават:

Начинаещи и напреднали от всички възрасти

Продължителност:

55 минути

Заплащане:

Първият урок се заплаща на място и е на цена - 12лв. Всеки следващ урок се предплаща и струва 18лв.

Работно време:

От сряда до неделя; от 10:00 – 22:00.

Отменяне на урок:

Ако не отмениш урок поне 1 ден предварително, урокът се заплаща

Онлайн Уроци:

Предлагаме възможности за уроци от дистанция.

header-testimonials

Много исках да се науча да свиря на пиано сама. Преподавтелката - Мария Янкова ме научи. Научи ме да чета и нотите. Всеки урок с нея е много интересен. Толкова ми харесва, че даже бягам до Рокскул за всеки урок с Мария.

Мила Минева

Калоян е учителят, благодарение на който опознавам пианото и музика. Oще по-добрата му черта е, че той е не само учител, а се изявява и като музикант.

Благой Благоев

Уроците по пиано разглеждат инструмента практически, но и теоретично. Подходящи са както за хора,които искат свиренето да е тяхно хоби, така и за хора искащи да се занимават сериозно с музика.

Маргарита Ясенова

Търся своя инструмент от няколко години, както и човека, който да ми го преподава по начин, който ми харесва. Засега мисля, че съм на точното място - вдъхновяваща атмосфера и млади и добри преподаватели...топ комбинация.

Кристиан Пенчев

Rockschool е една чудесна възможност за всеки музикален фен да намери музиканта в себе си. Индивидуалният подход към всеки учащ се позволява уроците да преминават по максимално ефективен и забавен начин. Посещаваме училището от малко над година, освен че за мен и половинката ми, това е начин да се откъснем от стресовото ежедневие, също е начин да се окажем в един нов, интересен и тотално различен свят на последователност от ноти и акорди, завърщващи в една мелодична хармония.

Петя Вълкова

Много съм доволен от часовете при Мария. Започвайки като напълно начинаещ, уроците винаги са съобразени с темпото ми на учене и съдържащи необходимите предизвикателства за постепенен напредък. Музикалните произведения, които изучаваме са интересни и разнообразни, като при възникване на проблеми и трудности, винаги мога да разчитам на нейната помощ и съвети :)

Димитър Димитров

Специални Предложения

  • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

    Купи ваучер
  • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

    Покани приятел
  • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

    Научи повече

Подкрепи ни

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Но често за тези мини-проекти не ни достигат средства.

Научи повече за идеите ни, които все още не сме реализирали, поради недостиг на финансови средства. Всички тези мини-проекти биха допринесли за развитието на RockSchool и биха ни помогнали да изпълняваме мисията си в подкрепа на българската музикална сцена много по-качествено. Ако намериш себе си в някоя от тези идеи и ни подкрепиш ще сме изключително благодарни и ще дадем всичко, което можем от себе си в замяна на помощта ти.

Свържи се с нас

гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

0894 711 622

info@rockschool.bg

Затвори