Запази Урок
Работни Позиции
 • Мелина

  Мелина

  Сърце

  Мелина e създателят и сърцето на RockSchool. Винаги дава всичко от себе си, за да направи мястото още по-прекрасно и за да може музикалната сцена в България да се развива и расте. Участва активно във всички процеси в училището, обича музиката, свири на китара в група GRIMAZE и е създател на интернет платформата за музиканти - Drooble.

 • Боян

  Боян

  Бекстейдж Мастър

  Боян по-рядко ще го забележите в RockSchool, освен когато има урок по китара. Въпреки това той се грижи именно за нещата в задния двор – спонсори, оперативни процеси, подобрения и оптимизиране на активностите в RockSchool, с които ученици, учители, екип и гости ще се чувстват още по-добре.

 • Линда

  Линда

  Доброволец

  Линда за първи път разбира за RockSchool през 2017г. и става доброволец от 2019г. Помага на екипа в работата и задачите и преподава по време на рождени дни. Свири на китара и бас, като е участвала и в много проекти и концерти. В момента е китарист на траш метъл групата Application for Kill.   

 • Зари

  Зари

  Ветеран Доброволец

  Зари е ходещо слънце с много артистични интереси. Днес, като доброволец ветеран в Rockschool, освен част от всекидневния живот на школата може да я видите на рождените дни в The Stage, както и на събития и концерти, помагаща в бекстейджа.

 • Нина

  Нина

  Доброволец

  Нина се занимава с музика от малка. Свири на барабани от 4 години, като 2 години е била в джаз квартет, но сега набляга основно на метъла. Като доброволец в RockSchool е доста мотивирана и винаги можеш да я видиш усмихната. Свири в набиращата популярност група Application For Kill.   

 • Борис

  Борис

  Developer

  Борис Делев е full stack уеб разработчик с над 18 години опит в различни индустрии и технологии. Той е провеждал образователни курсове и обучение по front-end технологии за деца и млади професионалисти. Борис обединява силни технически умения и дълбоко бзинес разбиране. Специалностите му включват React, RubyOnRails, SOAP уеб услуги, PHP, HTML5, JavaScript, CSS, както и уеб използваемост, SEO и фотография.

 • Иво

  Иво

  Дизайнер

  Решава визуални проблеми, превръщайки дизайн елементите в произведения на изкуството. Работи с усмивка, огромно количество енергия и креативност. Обича планината и фотографията

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

Телефон: +359 894 711622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close