• Роската

  Роската - Мечтател

  Роската е мечтател! За това работи здраво за развитието на общността ни в RockSchool и осъществяването на мечтите си. Винаги е усмихнат и отворен за комуникация. За членовете на музикалното ни семейство е "Ханджията". Грижи се за всичко наоколо - от най-дребните до най-големите неща, Роската докосва с усмиквата и труда си всички и всичко в RockSchool. • Сашо

  Сашо - Студио Мастър

  Сашо е човекът зад пулта. Прекарва часове наред пред компютъра, за да осъществи музикалните идеи на малки и големи. Свири на барабани в LieVeil и участва в редица музикални проекти като автор, продуцент, аранжор и изпълнител. Обича футбола и винаги може да те разсмее до сълзи.

 • Илияна

  Илияна - Доброволец Ветеран

  Илияна определя себе си като „човек, изпълнен с умрели амбиции и желание да ги прероди”. Изключително общителена и социална, прекарва голяма част от свободното си време в RockSchool, където попада благодарение на онлайн записан урок по пеене. Тя помага за всичко в ежедневния RockSchool живот, както и в организацията и провеждането на събития.

 • Павел

  Павел - Доброволец

  Павел свири на барабани, пиано и китара, композира и участва активно в музикални работилници, концерти и събития, и дава всичко от себе си за развитието на RockSchool и музикалната сцена. Oбича музиката във всичките и проявления, слуша разнообразни групи и изпълнители. 

 • Дамян

  Дамян - Доброволец

  Дамян е ентусиазиран да се развива музикално и да помага на българската музикална сцена с каквото може, да участва в организирането на концерти и осъществяването на музикални проекти. Проявява интерес към метъл музиката и по-тежките стилове от ранна възраст, но от време на време обича да разрежда с блус и джаз. Участвал е във вокален хор и се занимава активно с музика, откакто открива китарата. Към момента е член на група като вокалист и обича да композира на китара.

 • Дея

  Дея - Доброволец

  За Дея музиката е начин на съществуване и изразяване, а RockSchool e точно това, което търси като среда и опит. Учи китара от малка, а последните години се занимава и развива сама, като участва в музикални проекти. Посещава уроци по барабани в RockSchool и има желание да учи тонрежисура. Помага в ежедневните задачи, участва в събития, снима и свири на китара навсякъде и по всяко време. Освен музиката кара уиндсърф и ски и обича екстремните спортове.

 • Преслав

  Преслав - Доброволец

  Преслав свири на китара в Plan B, ходи на уроци по пеене и е изпълнен с мечти за бъдеща музикална кариера. Участва активно в организирането и провеждането на концерти и работилници. Има интереси и в други области освен музиката - обича да готви, да излиза с приятели и да пътува. За него RockSchool е място, в което обогатява своя музикален опит и създава нови приятелства.

 • Николай

  Николай - Доброволец

  Николай свири на китара от малък и в момента е водещ китарист и вокалист на група Equivalence, където създава авторска музика с момчетата от бандата. За него RockSchool е алтернативно място, където може да развие вижданията си и да бъде в контакт с други музиканти. Николай е винаги активен в провеждането на работилници, събития и концерти и с радост помага в изпълнението на ежедневните задачи. Освен музиката има интереси в областта на психологията, писането и пътувания.

 • Любов

  Любов - Доброволец

  Любов е доброволец по душа и пътешественичка по природа, а музиката е винаги с нея. Занимавала се е с цигулка, пиано, барабани, 2 години класическа флейта и 5 години поп и джаз пеене. В момента има желание да се науча да свиря на пиано, но казва, че за съжаление търпението й се изчерпва бързо. В Rock School най-много обича да е част от организирането и планирането на събития или в изпълнението на задачи изискващи повече креативност и комуникация. Родена е в Молдова и общува с хора от цял свят.

Затвори