Opportunities and discounts from RockSchool partners

Rockschool е пространство, което насърчава творческа култура и сплотена общност. Хрумна ни, че можем да интегрираме към нас и други чудесни проекти, идеи и места като партньори и да предложим специални привилегии и възможности на всички хора в RockSchool общността ни. Нашите партньори до този момент:

 • Vintage House - 10% - намаление

  Оставаме на вълна дрехи и мода, но минаваме на винтидж вълна. Vintage House е бутик, който е по-скоро за женската част от вас (или за мъжката, ако иска да прави подарък). Ако си по винтидж стила или просто имаш нужда от рокля, която не е като на всички останали - това е твоето място. Магазинът физически оперира във Варна, но може да си поръчате всичко през тяхната фейсбук страница.

 • Brave Moustache - 10% намалени продукти на Brave Creation; 5% на всички останали

  Ако не си по моловете и мас модата - тук е твоето място. Brave Moustache е място, където независими артисти правят страхотни и качествени дрехи, с дизайни, които са рисувани и принтирани на ръка. Може да сбъркате място с галерия, защото продуктите им са до един произведения на изкуството.

 • Dynacord - 15% намаление

  Още един прекрасен магазин за музикални инструменти и техника с професионален и приятелски екип.

 • PodMosta.bg - ревю на албум/група

  “Под Моста” стартира преди 4 години като непретенциозен сайт, който искаше да отразява по вълнуващ начин по-интересните неща в културния сектор. Днес, това е една от най-четените инди и алтернативни медии за изкуство и култура. Ако имаш авторско парче, което си записал или албум - те са готови да го покажат пред своята аудитория.

 • Младежки театър “Николай Бинев” - 30% намаление на билет

  Театърът е още едно прекрасно изкуство, за това ви окураваме да гледате повече постановки. Следете програмата и не пропускайте страхотните събития.

 • RockIT - 15% намаление на бара

  Продължи да четеш, само ако си над 18 години! RockIT си е бар, в който, както се подразбира, рокът е на почит. Барът е отворен за вас с 15% отстъпка, хубава музика и любезен персонал.

 • Elephant Bookstore - 20% намаление

  Elephant Bookstore е една от любимимте ни книжарници в София. Книжарница в британски стил със съкровища в нея - без значение дали си колекционер, или просто обичаш хубавите литература, списания и аксесоари.

 • Gelateria Naturale - 20% абонамент

  Единсвеното по-хубаво нещо от сладолед е качественият занаятчийски сладолед. Gelateria Naturale предлага именно такива - без консерванти, без оцветители и без нискокачествени мазнини. Winter is coming, но сладоледът, който предлагат е напълно адаптиран за сезона и най-важното - носят ти го до вратата.

 • Music Division - до 15% намаление

  Music Division е един от най-водещите магазини за музикални инструменти и техника в София. Ние самите често пазаруваме и работим с тях. Винаги са точни, изчерпателни и приятелски настроени и имат богат избор от качествени музикални инструменти. С тях работим почти от самото начало. Обединява ни желанието да подкрепяме музиката, музикантите и развитието на българската сцена.

 • ReelFeel

  ReelFeel стоят зад повечето качествени концерти и фестивали в България. За щастие на всички нас - ще си партнираме. Това партньорство е малко по-особено, защото в зависимост от месеца има и различни концерти и типове намаление за тях, които ще получаваме. В случай, че искате да се възползвате от нещо конкретно - пишете ни. Ние ще се грижим всички актуални предложения да се обновяват регулярно.

 • Terminal 1 - безплатен вход в петък

  Terminal 1 е от местата, които нямат нужда от дълго представяне. Един от най-популярните клубове в София, в които музиката е винаги качествена, а купонът гарантиран. Вече имаш безплатен достъп до Terminal 1 всеки петък. Ще се видим там!

Other friends

 • With the help of Telenor Bulgaria we improved RockSchool in a lot of different ways:

  - We created The Stage (Sofia) - a place for love of music and any other forms of art. Concerts, workshops, seminars and themed gatherings can be held here as well as other ideas who will help the development of out culture.

  -We made new websites for RockSchool Varna, RockSchool Sofia and The Stage

  -We changed the acoustic setting of our recording studio in Sofia - Urban House Studio and we improved the recording conditions.

Close