Opportunities and discounts from RockSchool partners

Rockschool е пространство, което насърчава творческа култура и сплотена общност. Хрумна ни, че можем да интегрираме към нас и други чудесни проекти, идеи и места като партньори и да предложим специални привилегии и възможности на всички хора в RockSchool общността ни. Нашите партньори до този момент:

 • Младежки театър “Николай Бинев” - 30% намаление на билет

  Театърът е още едно прекрасно изкуство, за това ви окураваме да гледате повече постановки. Следете програмата и не пропускайте страхотните събития.

 • Brave Moustache - 10% намалени продукти на Brave Creation; 5% на всички останали

  Ако не си по моловете и мас модата - тук е твоето място. Brave Moustache е място, където независими артисти правят страхотни и качествени дрехи, с дизайни, които са рисувани и принтирани на ръка. Може да сбъркате място с галерия, защото продуктите им са до един произведения на изкуството.

 • PodMosta.bg - ревю на албум/група

  “Под Моста” стартира преди 4 години като непретенциозен сайт, който искаше да отразява по вълнуващ начин по-интересните неща в културния сектор. Днес, това е една от най-четените инди и алтернативни медии за изкуство и култура. Ако имаш авторско парче, което си записал или албум - те са готови да го покажат пред своята аудитория.

 • Terminal 1 - безплатен вход в петък

  Terminal 1 е от местата, които нямат нужда от дълго представяне. Един от най-популярните клубове в София, в които музиката е винаги качествена, а купонът гарантиран. Вече имаш безплатен достъп до Terminal 1 всеки петък. Ще се видим там!

 • ReelFeel

  ReelFeel стоят зад повечето качествени концерти и фестивали в България. За щастие на всички нас - ще си партнираме. Това партньорство е малко по-особено, защото в зависимост от месеца има и различни концерти и типове намаление за тях, които ще получаваме. В случай, че искате да се възползвате от нещо конкретно - пишете ни. Ние ще се грижим всички актуални предложения да се обновяват регулярно.

 • RockIT - 15% намаление на бара

  Продължи да четеш, само ако си над 18 години! RockIT си е бар, в който, както се подразбира, рокът е на почит. Барът е отворен за вас с 15% отстъпка, хубава музика и любезен персонал.

 • Vintage House - 10% - намаление

  Оставаме на вълна дрехи и мода, но минаваме на винтидж вълна. Vintage House е бутик, който е по-скоро за женската част от вас (или за мъжката, ако иска да прави подарък). Ако си по винтидж стила или просто имаш нужда от рокля, която не е като на всички останали - това е твоето място. Магазинът физически оперира във Варна, но може да си поръчате всичко през тяхната фейсбук страница.

 • Music Division - до 15% намаление

  Music Division е един от най-водещите магазини за музикални инструменти и техника в София. Ние самите често пазаруваме и работим с тях. Винаги са точни, изчерпателни и приятелски настроени и имат богат избор от качествени музикални инструменти. С тях работим почти от самото начало. Обединява ни желанието да подкрепяме музиката, музикантите и развитието на българската сцена.

 • Dynacord - 15% намаление

  Още един прекрасен магазин за музикални инструменти и техника с професионален и приятелски екип.

 • Elephant Bookstore - 20% намаление

  Elephant Bookstore е една от любимимте ни книжарници в София. Книжарница в британски стил със съкровища в нея - без значение дали си колекционер, или просто обичаш хубавите литература, списания и аксесоари.

 • Gelateria Naturale - 20% абонамент

  Единсвеното по-хубаво нещо от сладолед е качественият занаятчийски сладолед. Gelateria Naturale предлага именно такива - без консерванти, без оцветители и без нискокачествени мазнини. Winter is coming, но сладоледът, който предлагат е напълно адаптиран за сезона и най-важното - носят ти го до вратата.

Other friends

 • Благодарение на "Фондация Америка за България" имахме възможността:

  - Да изберем 10 човека, на които предоставихме 6-месечно безплатно обучение по избран от тях музикален инструмент/и.
  - Да запишем 12 музикални групи.

 • Благодарение на iGaming сме с една голяма стъпка по-близо до реализирането на идеята ни "Творческа Резиденция".
  Те ни дариха 2 600лв. за идеята, за което сме им много благодарни :))

Close