Details

 • Every lesson lasts 55 minutes
 • It is up to the students how often they choose to take lessons
 • Lessons are given every day (including Saturday and Sunday) from 09:00 to 22:00
 • The lessons are taught by Marina Vasileva
 • If you cannot make it for a lesson that has already been booked and fail to call one day in advance, you must pay for the lesson
 • We also offer gift certificates
 • Online lesson is an option

 

Book your individual violin lesson online now

 

Have a question? Ask us at:

Преподаватели по Violin

header-testimonials

"Преди близо една година аз започнах да изучавам цигулка, един сложен инструмент каращ, много хора да се отказват още на първите си стъпки.
Благодарение на Миро и неговия подход, аз успях да задържа интереса си към нея и да продължа да развивам уменията си, въпреки трудните техники, упражнения и пиеси.
Той притежава строго индивидуален подход, който е съобразен с възможностите на ученика и подтикващ го да продължи да си изгражда техниките и уменията стига той да го желае."

Илиан Попов

Ходя на уроци по цигулка в Rock School. Позитивно място с много позитивни и интересни хора. Още първия ден, когато отидох, ме посрещнаха много приятелски. Не мисля, че има нещо, което да не ми харесва там. Кара ме да харесвам цигулката още повече. Посещавам уроците с огромно желание и интерес. Цигулката е доста труден инструмент, но преподавателят Мирослав обяснява нещата брилянтно,с огромно търпение и спокойствие. Предразполага учениците си така, че да бъдат спокойни и да се чувстват на мястото си. Уроците минават неусетно и забавно. Rock School определено е моето място, защото е различно от другите школи. Тук намираш нови приятели, забавляваш се и постигаш това, за което се стремиш.

Рени Дюлгерова

Рокскул е островът на музикалните съкровища на София. Веднъж открехнал вратата на цветните учебни зали и дочул ехото на нечии нови акорди, ученикът се потапя в уюта на творчеството и стремежа към нови лични постижения. Благодарение на уменията на преподавателите всеки се превръща в музикант за един урок, после за нови уроци и най-сетне завинаги. Любимите часове по цигулка разкриват неусетно тайната на може би най-трудния инструмент, който повече от всеки друг сякаш се слива с онзи, който се е осмелил да го вземе в ръце и да засвири. Така всяка нота е скъпоценност и всяка партитура картата към Рок острова на съкровищата.

Весела Тодорова-Мозеттиг

Special Offers

 • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

  Buy voucher
 • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

  Invite friend
 • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

  Learn more

Support us

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Ако имаме повече финансови средства, бихме могли да помагаме на повече хора!

Contact us

гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

0894 711 622

info@rockschool.bg

Close