Details

 • Every lesson lasts 55 minutes
 • It is up to the students how often they choose to take lessons
 • Individual lessons are given every day (including Saturday and Sunday) from 09:00 to 22:00 by Ivailo Dimitrov
 • If you cannot make it for a lesson that has already been booked and fail to call one day in advance, you must pay for the lesson
 • We also offer gift certificates
 • Online lesson is an option

 

Book your individual bass guitar lesson online now

 

Have a question? Ask us at:

Преподаватели по Вass guitar

header-testimonials

Това е инструмент, който разширява кръгозора ти. Променя начина, по който слушаме музиката и ни помага да я разберем в дълбочина. Учителят, Даниеле Феббо, има много интересен метод на преподаване. Обучението по музикална теория и нотопис е предадено ясно и разбираемо за учениците.

Линда Георгиева

Даниеле Феббо е много готин преподавател и обяснява много добре, аз много се интересувам и от музикална теория, което той също преподава и е най-добрият учител който съм имала досега въобще. Като цяло от всички инструменти, които съм пробвала, най-много ми хареса бас китарата. Всички учители в RockSchool са добри, но Феббо ми е любимия.

Елица Панева

Special Offers

 • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

  Buy voucher
 • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

  Invite friend
 • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

  Learn more

Support us

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Ако имаме повече финансови средства, бихме могли да помагаме на повече хора!

Contact us

гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

0894 711 622

info@rockschool.bg

Close