Details

 • Every lesson lasts 55 minutes
 • It is up to the students how often they choose to take lessons
 • Individual lessons are given every day (including Saturday and Sunday) from 09:00 to 22:00
 • The lessons are taught by Zhenya Petrova
 • If you cannot make it for a lesson that has already been booked and fail to call one day in advance, you must pay for the lesson
 • We also offer gift certificates
 • Online lesson is an option

 

Book your individual singing lesson online now

 

Have a question? Ask us at:

header-testimonials

Не оставяйте новогодишните решения неизпълнени. Рокскуул е едно уникално хубаво общество от непредубедени, търсещи хора, които обичт музиката. Препоръчвам на всеки, който би искал да развие различни части на мозъка, душата и живота си :) За мен пеенето пави тъкмо това.

Ваня

Пеенето е начинът, по който с помощта на текст и музика хората усещат емоциите събрани в една песен. Посещавам уроци по пеене при Камелия Динева, която е много мил и забавен преподавател и успя да ме накара да спра да се притеснявам и да се отпусна.

Катерина Кехайова

Уроците по пеене в RockSchool са наистина страхотни. За по-малко от година успях да науча много неща с помощта на невероятната учителка - Станислава Въжарова. За мен беше огромно предизвикателство да започна уроци, но тук в RockSchool всичко става лесно, с много усмивки, защото всички са много дружелюбни и приятелски настроени.

Александра Стефанова

Имах голямо желание да ходя на уроци по пеене, но ме беше много страх. В момента това ми се струва смешно. Цвети е голям професионалист и ще ти помогне винаги. Човек, с който можеш да говориш свободно и да попиташ за съвет. Уроците помагат не само за повдигане на самочувствието, но и изкарват най-доброто от теб, както по време на часвете, така и в общността.

Елица Назърска

Уроците по пеене са подходящи не само за развиване на гласа и таланта. На мен лично ми помагат да се отпусна, да се видя отсрани през очите на преподавателката Станислава Въжарова и да се опитам да подобря и надградя себе си. Препоръчвам с две ръце на всеки, чиято страст е пеенето да опита.

Мария Жекова

Уроците по пеене са изключително приятни и полезни, набляга се както на дихателни и вокални упражнения, така и на конкретни песни. Развиват се импровизационни умения.

Маргарита Ясенова

Ходя на уроци по пеене и китара, с цел да мога да ги съчетая. Доволна съм от обучението, напредвам бързо и смятам да идвам в RockSchool още дълго време. Една от мечтите ми е да мога да свиря на китара и да пея и благодаря на RockSchool, че ми помага да я осъществя.

Белослава Петрова

Пеенето ме влече от малка и реших да се запиша, тъй като искам да се науча да пея. Харесват ми как протичат часовете и ми е много приятно и полезно.

Ния Тодорова

Special Offers

 • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

  Buy voucher
 • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

  Invite friend
 • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

  Learn more

Support us

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Ако имаме повече финансови средства, бихме могли да помагаме на повече хора!

Contact us

гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

0894 711 622

info@rockschool.bg

Close