Преподаватели по Saxophone

header-testimonials

Харесвам джаз музиката, затова ми харесва и саксофона като инструмент. Свиренето е моят начин да разпускам и да се вдъхновявам.

Даниел Банков

Да свиря и да изразявм себе си чрез музиката е моя голяма мечта. Саксофона не е нй-стардантният инструмнт , но за мен той е начина да покажа себе си. Часовете при Мишо минават наистина забавно и интересно, но най-важното е , че уча много нови и различни неща и се развивам музикално.

Ивайла Начева

Special Offers

  • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

    Buy voucher
  • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

    Invite friend
  • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

    Learn more

Support us

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Ако имаме повече финансови средства, бихме могли да помагаме на повече хора!

Contact us

гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

0894 711 622

info@rockschool.bg

Close