Details

 • Every lesson lasts 55 minutes
 • It is up to the students how often they choose to take lessons
 • Lessons are given every day (including Saturday and Sunday) from 09:00 to 22:00
 • The lessons are taught by Lubomir Zahariev
 • If you cannot make it for a lesson that has already been booked and fail to call one day in advance, you must pay for the lesson
 • We also offer gift certificates
 • Online lesson is an option

 

Book your individual piano lesson online now

 

Have a question? Ask us at:

Преподаватели по Piano

header-testimonials

Много исках да се науча да свиря на пиано сама. Преподавтелката - Мария Янкова ме научи. Научи ме да чета и нотите. Всеки урок с нея е много интересен. Толкова ми харесва, че даже бягам до Рокскул за всеки урок с Мария.

Мила Минева

Калоян е учителят, благодарение на който опознавам пианото и музика. Oще по-добрата му черта е, че той е не само учител, а се изявява и като музикант.

Благой Благоев

Уроците по пиано разглеждат инструмента практически, но и теоретично. Подходящи са както за хора,които искат свиренето да е тяхно хоби, така и за хора искащи да се занимават сериозно с музика.

Маргарита Ясенова

Търся своя инструмент от няколко години, както и човека, който да ми го преподава по начин, който ми харесва. Засега мисля, че съм на точното място - вдъхновяваща атмосфера и млади и добри преподаватели...топ комбинация.

Кристиан Пенчев

Rockschool е една чудесна възможност за всеки музикален фен да намери музиканта в себе си. Индивидуалният подход към всеки учащ се позволява уроците да преминават по максимално ефективен и забавен начин. Посещаваме училището от малко над година, освен че за мен и половинката ми, това е начин да се откъснем от стресовото ежедневие, също е начин да се окажем в един нов, интересен и тотално различен свят на последователност от ноти и акорди, завърщващи в една мелодична хармония.

Петя Вълкова

Много съм доволен от часовете при Мария. Започвайки като напълно начинаещ, уроците винаги са съобразени с темпото ми на учене и съдържащи необходимите предизвикателства за постепенен напредък. Музикалните произведения, които изучаваме са интересни и разнообразни, като при възникване на проблеми и трудности, винаги мога да разчитам на нейната помощ и съвети :)

Димитър Димитров

Special Offers

 • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

  Buy voucher
 • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

  Invite friend
 • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

  Learn more

Support us

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Ако имаме повече финансови средства, бихме могли да помагаме на повече хора!

Contact us

гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

0894 711 622

info@rockschool.bg

Close