Details

 • Every lesson lasts 55 minutes
 • It is up to the students how often they choose to take lessons
 • Individual lessons are given every day (including Saturday and Sunday) from 09:00 to 22:00
 • The lessons are taught by Lubomir Zahariev
 • If you cannot make it for a lesson that has already been booked and fail to call one day in advance, you must pay for the lesson
 • We also offer gift certificates
 • Online lesson is an option

 

Book your individual drums lesson online now

 

Have a question? Ask us at:

Преподаватели по Drums

header-testimonials

Рокскул е супер място за развиване на собствените умения. Обучение не само на барабани, но и на живота. Учителят е много приятелски настроен, знаещ какво прави.

Нина Мрудийска

Божидар Кирилов- невероятен учител по барабани и човек с различен и позитивен поглед над нещата, който с много желание ще ти помогне да напреднеш,ще откликне винаги когато има възможност и ще се радва и гордее с напредъка ти. Той не само беше учител, а и приятел на учениците си и им преподаваше с желание и отдаденост, вдъхновяваше ги да постигат повече и да се стараят, но най-важното - да чувстват и обичат музиката.

Димана Иванова

Учителите в Rockschool успяват да приложат баланса от това да ти бъдат педагог, но и приятел. Поддържат интереса ти към инструмента и намират най-добрия подход за теб. Не знам как успяват да поместят всичко в един урок - забавляваме се, свирим или пеем, експериментираме, предизвикват ме и ми предоставят различни начини да изкача поредното стъпало. Най-хубавото е, че и след този един час топлото отношение и загриженост не спират.

Борислава Йорданова

RockSchool е върхът! Всяка седмица се пръскам, нямам търпение да дойде следващата! The Stage е як и си има собствена тоалетна!

Николаос Цитиридис

Уча тук от почти 2 години. Супер хора, супер учители. Освен това Рокскул ми помогна да сформирам и банда, и съм изключително благодарен за което.

Чионг Нгуен

Винаги си тръгвам щастлива, усмихната и с приповдигнат дух след уроците по барабани. Смятам, че подходът на учителя е много важен, а в случая с преподавател Божидар Давидков, е и най-успешният. Благодарна съм, че познавам екипа на RockSchool и...обичам те Божо.

Христина Лисева

Аз свиря на барабани с удоволствие, защото на барабаните дори да не знаеш някоя мелодия, можеш да импровизираш на нея.

Александър Казаков

Изключително сме доволни! Константин е вдъхновен и с желание посещава уроците. Божо е отличен и интелигентен преподавател, лично аз ,Гери - майката на Константин, нямам конструктивни критики. Все пак основите са поставени, а другото зависи от ученика :)

Гергана Йоцова

Харесва ми, че напредвам при Божидар. Всички сте много готини. Трудно ми е да намеря критика.

Константин Вайс

Много съм доволен от часовете при Божидар. Много ми е приятно, защото не ти се дава всичко наготово, а трябва и да се поразровиш сам. Което според мен е много добър начин за учене. Много ми харесва да свиря.

Александър Скот

Доста иновативен и практичен начин на обучение в приятелска обстановка.

Стилиян Колев

Special Offers

 • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

  Buy voucher
 • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

  Invite friend
 • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

  Learn more

Support us

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Ако имаме повече финансови средства, бихме могли да помагаме на повече хора!

Contact us

гр. Варна, ул. Тодор Влайков 27

0894 711 622

info@rockschool.bg

Close