Тук можеш да видиш всички наши идеи, които все още не сме реализирали, поради недостиг на финансови средства. Всички тези мини-проекти биха допринесли за развитието на RockSchool и биха ни помогнали да изпълняваме мисията си в подкрепа на българската музикална сцена много по-качествено.

 • Творческа Резиденция

  3 050лв. събрани от 10 000лв необходима сума
  Donate for the idea

  Творческите резиденции дават възможност на артисти от различни хоризонти да работят над конкретен проект в професионален контекст, за различни периоди и с различни цели. В RockSchool Варна имаме подходящи условия да обособим част от помещенията за музикални резиденции, но не разполагаме с необходимите средства за осъществяването на тази значима за нас идея.

  Бихме желали да превърнем Rockschool Варна в музикална база, която да предоставя творческа среда, професионална техника и помощ в развитието и реализацията на музикални авторски проекти за музиканти от цяла България и гости от чужбина. Тези проекти могат да включват композиране, обучение, аранжимент, сценична подготовка, културен обмен и други търсения и приключения в музикалния свят.

  Проектът за музикална резиденция във Варна напълно съвпада с нашата мисия за развитие на българската музикална сцена, тъй като предлага несъществуващи до момента условия за музикантите в България, а съчетанието от различни елементи в иновативен формат, несъмнено би обогатил музикалния живот в страната. За реализацията на проекта са ни необходими 10 000лв.

  See more
Close